gezonde voeding Evi Casselman

Ingrediënten (2 personen):

– 300g zalmfilet

– 320g krielaardappelen

-20 kerstomaten

-6 jonger wortelen

-1/2 citroen

-2 eetlepels olijfolie

-3 takjes tijm

-peper, zout

-gedroogde oregano

Bereiding:

-Verwarm de oven voor op 200°C.

-Was de groenten.

-Schil de wortelen en verwijder het lof (indien je dit wenst).

-Snijd de krielaardappelen doormidden.

-Bedek een bakplaat met bakpapier en schik de vis, de groenten en de aardappelen erop.

-Verdeel de olijfolie over de vis, de groenten en de aardappelen en breng op smaak met peper en zout.

-Sprenkel een beetje citroensap over de zalm en versnijd de citroen vervolgens in schijfjes als extra smaakmaker voor op de zalm.

-Was de tijm en verdeel enkele blaadjes over de aardappelen.

-De overige takjes tijm leg je op de zalmfilets.

-Gaar het geheel gedurende 20 minuten in de oven.

 

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me