Visie

We weten allemaal ontzettend veel over wat gezonde voeding is. Maar toch laten we vaak ‘de gezonde levensstijl’ al dan niet bewust aan ons voorbijgaan. Nieuwe eetgewoonten, een andere mindset, gedragsverandering… kunnen weerstand oproepen en dat is normaal! We zijn nu eenmaal gewoontedieren die graag bij ons vertrouwde stramien blijven. 

Al weten we wel WAT gezonde voeding is, toch blijft het een uitdaging HOE we dit praktisch kunnen toepassen in onze drukke levensstijl. We hebben weinig tijd en inspiratie schiet ons vaak tekort. Ik ga jou praktisch gidsen doorheen deze drukke levensstijl met heldere inzichten, hapklare adviezen en waardevolle materialen. Dit hoeft geen eeuwige uitdaging te zijn. Het is niet nodig om perfectie na te streven. Alles kan en mag in de juiste verhouding. Met realistische doelen zal je jouw verwachtingen overtreffen.

 

visie Evi Casselman diëtiste

Een gezonde levensstijl gaat hand in hand met vitaliteit, stabiliteit, zelfvertrouwen, welzijn (en een gezond gewicht).

Tijdens het vermageringsproces is de weegschaal eerder een boeman dan een buddy. Nog te vaak leidt frequent wegen tot frustratie, teleurstelling, obsessie en soms tot opgeven. Vergeten we eventjes de weegschaal en laten we de focus verleggen naar gezonde eetgewoonten waar jij je goed bij voelt. Zo kan je genieten van een gezonde levensstijl, vitaliteit, stabiliteit, zelfvertrouwen en welzijn. Gewichtsverlies volgt automatisch.

gezonde levensstijl diëtiste Evi Casselman

Focus on the good. Met realistische doelen zal je jouw verwachtingen overtreffen.

Learning never ends – opleidingen

Ik vind het van cruciaal belang om mij als zorgverlener permanent bij te scholen om mijn kennis te verruimen en jou met de meest recente en gegronde adviezen te ondersteunen.

Bachelor voedings- en dieetkunde (2018-2021)

Postgraduaat diabeteseducator (2021-2022)

Opleiding voeding bij jonge kind & adolescent (2023)

diëtiste Evi Casselman

Vragen of wil je graag samenwerken?

Aarzel niet om contact op te nemen,
of maak een afspraak.