Ingrediënten voor 2 personen:

1 banaan

8 eetlepels havermout (80g)

2 eieren, vers

kaneelpoeder naar smaak

snuifje zout

1 appel

1 eetlepel margarine

2 eetlepels Griekse yoghurt

1 handje pecannoten

Bereiding:

-Prak de banaan fijn tot er geen stukjes meer zijn.

-Meng de havermout, de banaan en de eieren tot een gladde massa.

-Breng het geheel op smaak met kaneel en een snuifje zout.

-Was de appel, snijd deze in fijne blokjes en voeg de helft toe aan het havermoutmengsel.

-Verdeel de massa over 2 tassen en plaats deze gedurende 2 minuten in de microgolf.

– Verwarm de margarine op middelhoog vuur en stoof de overige appelblokjes met een beetje kaneelpoeder gedurende ± 3 minuten. (optioneel)

-Werk de cakejes af met een eetlepel Griekse yoghurt, de gestoofde appelblokjes en enkele pecannootjes.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me