Ingrediënten (2 personen):

–  2 eetlepels wok olie/olijfolie

– 1 teentje knoflook

– 250-300g runderreepjes, natuur

– 500g Chinese groenten roerbakmix (bv. Jumbo)

– 200g volkoren wok noedels, gekookt

– 3 eetlepels tamari of soja saus

– 1 eetlepel limoensap

– 2 cm verse gember, fijn geraspt

– witte peper

– 1 lente ui

Bereiding:

– Verhit de olie op middelhoog vuur in een wok pan.

– Pers het teentje knoflook bij de olie.

– Bak de runderreepjes gedurende 5 minuten.

– Voeg de groenten toe en laat gedurende 5 minuten meebakken.

– Breng het gerecht op smaak met de verse gember, de tamari,  het limoensap en de witte peper.

– Voeg de volkoren noedels toe en roer rustig los.

– Laat het geheel gedurende 5 minuten sudderen.

– Serveer het gerecht en werk af met fijngesneden lente ui.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me