Ingrediënten (2 personen):

– 90 g volkoren couscous, ongekookt

– 200 ml water

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 komkommer

– 10 radijzen

– 1 pakje (150 g) Apetina witte kaas (te verkrijgen in de Albert Heijn, Jumbo)

– 1/2 limoen

– zwarte peper

– munt

– dille

Bereiding:

– Breng 200 ml water aan de kook.

– Verwijder het kokende water van het vuur, voeg 1 eetlepel olijfolie toe en vervolgens de couscous.

– Roer de couscous gedurende een minuut en plaats vervolgens een deksel op de pan. Laat de couscous nog 5 minuten stomen (niet op het vuur) en laat vervolgens afkoelen.

– Was de groenten en verse kruiden.

– Snijd de komkommer, de radijzen en de witte kaas in fijne plakjes.

– Meng de groenten en de witte kaas onder de couscous.

– Versnipper de munt en pluk de blaadjes dille van de takjes. Voeg beiden toe aan de couscous.

– Breng de salade op smaak met 1 eetlepel olijfolie, het sap van 1/2 limoen en zwarte peper.

 

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me