Ingrediënten voor 7-8 potten:

– 5 bakjes aardbeien (5x480g)

– 3 bakjes frambozen (3x150g)

– 400g rabarber

– 200g Stevia

– 2 citroenen

– 6 zakjes agar agar (6x2g)

Bereiding:

– Was het fruit en de stengels rabarber en snijd deze fijn.

– Pers het sap uit de citroen en verdeel over de fruitmassa.

– Voeg de Stevia toe.

– Zet het mengsel 15 minuten op middelmatig vuur.

– Voeg de agar agar toe.

– Breng de confituur langzaam aan de kook.

– Laat de confituur gedurende 10 minuten sudderen en indikken.

– Verdeel de bereiding over de potten.

– Sluit de potten en draai ze om gedurende 10 minuten om de lucht te laten ontsnappen.

– Bewaar de potten op een donkere en koele plaats. Deze zijn ± 6 maanden houdbaar.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me