Ingrediënten (2 personen):

– 80 g havervlokken

– 2 bananen

– 2 eieren

– 60 ml melk, halfvolle

– 2 eetlepels olijfolie

– snuifje zout

– 1 koffielepel kaneelpoeder

Om af te werken (naar keuze):

– yoghurt zonder toegevoegde suiker

– munt, vers

– bosbessen

 

Bereiding:

– Mix de havervlokken, banaan, eitjes en melk tot een gladde massa.

– Breng het beslag op smaak met een snuifje zout en een koffielepel kaneel.

– Verwarm een pan om middelhoog vuur.

– Verdeel een beetje olijfolie in de pan met een vel keukenpapier.

– Maak pannenkoekjes met een diameter van ± 10 cm en bak ze aan weerszijden goudbruin.

– Schik de pannenkoekjes op een bord en werk af met toppings naar keuze.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me