Ingrediënten (4 personen):

– 250g frambozen, diepvries

– 6 eetlepels magere natuuryoghurt, ongesuikerd

– zeste van 1/2 citroen

– 1 koffielepel vanille aroma (vb Dr Oetker)

– Indien naar wens 1 koffielepel Stevia

– 4 mariakoekjes, volkoren (vb huis of Verkade)

– 1 handje verse frambozen

Bereiding:

– Ontdooi de diepvriesframbozen in een steelpan op laag vuur tot een compote.

– Meng de yoghurt met de citroenzeste en het vanille aroma. Indien je dit wenst, kan je deze mix zoeter maken met een koffielepel Stevia.

– Verkruimel de koekjes tot fijne crumble. Dit kan met de hand of met een keukenrobot.

– Neem een glaasje naar keuze. Doe 3 eetlepels van de frambozencompote in het glaasje, gevolgd door 3 eetlepels van het yoghurtmengsel.

– Werk het glaasje af met de crumble en enkele verse frambozen.

– Herhaal dit voor de andere glaasjes.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me