Ingrediënten (2 personen):

– 1/2 grote aubergine

– 150g halloumi

– zwarte peper

– 1 eetlepel olijfolie

– 2 volkoren keizerbroodjes

– 1 grote eetlepel humus natuur

– 2 handjes rucola

– 2 eetlepels granaatappelpitjes

Bereiding:

– Was de aubergine.

– Snijd de aubergine en halloumi in plakken van 0,5 cm dik.

– Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een grillpan op matig vuur.

– Grill de aubergine en de halloumi gedurende 2 minuten aan weerszijden, zodat deze goudbruin kleuren.

– Kruid de aubergine en halloumi met zwarte peper naar smaak.

– Snijd de keizerbroodjes doormidden.

– Bestrijk telkens één zijde met humus, gevolgd door een handje rucola, enkele plakjes aubergine, halloumi en een eetlepel granaatappelpitjes.

– Bedek het broodje met de andere helft.

– Serveer met een salade van de overige aubergine, rucola en granaatappelpitjes.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me