Ingrediënten (2 personen)

– 10à12 asperges

– 40 g platte peterselie

– 4 eitjes

– 300 g krielaardappelen

– 2 eetlepels olijfolie

– zwarte peper

– zout

Bereiding

– Breng een hoge kookpot en een steelpannetje met water aan de kook.

– Kook de eitjes gedurende 10à12 minuten in het steelpannetje.

– Schil de asperges met een dunschiller en snijd het vezelige uiteinde van de asperges.

–  Spoel de krielaardappelen en kook samen met de asperges gaar in ± 15 minuten gaar.

– Spoel en snijd de bladpeterselie fijn.

– Pel de eitjes en prak ze met een vork. Voeg vervolgens de olijfolie en de fijngesneden peterselie toe.

– Breng het ei-mengsel op smaak met wat zwarte peper en zout.

– Schik de asperges op een bord, verdeel de eitjes erover. Serveer dit met de gekookte krielaardappeltjes.

Vragen rond dit bericht?

Of wilt u meer weten?

Contacteer me